Modern társasházi világítás minőségi LED radar mozgásérzékelőkkel

Nagy fényerő, kis fogyasztás, hosszú élettartam

Az Ön társasházában is elavultak a lámpák, ráadásul sokat is fogyasztanak? Manapság egy társasházban rendkívül fontos a megfelelő világítás kialakítása, hiszen a felesleges áramfogyasztással rengeteg pénzt dobunk ki az ablakon.

A lakók elégedetlenek, mivel a régi típusú társasházi lámpák egyáltalán nem megbízhatóak, mert gyorsan meghibásodnak, és gyakorta kell őket cserélni, ami egyáltalán nem költséghatékony megoldás. Ha pedig mégsem jó minőségű lámpát választott, akkor nagyobb a baj, mint korábban volt.

tarsashazi-vilagitas

Minőségi, megbízható és pénztárcabarát!

Ma már a legtöbb új építésű társasházban LED mozgásérzékelős lámpa található, hiszen az innovatív megoldásoknak hála, ezen típusú világítótestek rendkívül keveset fogyasztanak és élettartamuk is jóval hosszabb, mint régi társaiknak. Sokan ajánlják a kompakt lámpákat is, ezek hátránya viszont az, hogy a folytonos ki-be kapcsolástól rövid időn belül meghibásodnak. A LED lámpák ezzel szemben jól bírják a folytonos kapcsolást, ráadásul ezek a modern fényforrások úgy lettek kialakítva, hogy minden tekintetben alkalmazkodjanak a társasházi körülményekhez. Így például a radar LED mozgásérzékelős lámpa csakis akkor világít, amikor valaki a hatókörében tartózkodik. Ezzel rengeteg pénz megspórolható, amivel nemcsak a lakók, hanem a társasház tulajok is elégedettek lesznek.

Olcsó, de megbízható megoldást keres?

A LED radar mozgásérzékelős lámpa ma már egyre népszerűbb, ám még sokan nem ismerik használatának pozitívumait. Pedig rengeteg előnnyel jár beszerelése a társasházakban.

5 érv, hogy LED radar mozgásérzékelős lámpát válasszon:

koltseghatekony 1

A LED-es fényforrások drágábbnak tűnnek a hagyományos izzóknál, pedig áruk hosszútávon térül csak meg igazán. Ezek a világítótestek ugyanis akár tizedannyi áramot fogyasztanak a régi típusúakhoz képest, ami jóval kevesebb kiadást jelent a lakók számára.

biztonsagos 1

Ugye Ön is botorkált már éjjel a lépcsőházban a kapcsolót keresve? A mozgásérzékelős LED lámpába programozott folyosó funkciónak köszönhetően, ha nincs senki a lámpa hatókörében, akkor is ég, de csak a fényerő 10-20-30%-ával, attól függően, hogyan kerül beállításra. Ez körülbelül 5W-os fogyasztást jelent a normál, amúgy sem sok 13W-os teljesítményhez képest. Ez természetesen kikapcsolható funkció. Akkor érdemes beállítani, ha zárt lépcsőházról van szó, ahol nincs semmi más fényforrás a lámpán kívül.

hosszu elettartamu 1

A LED radar mozgásérzékelős lámpa normál élettartama 30.000 óra, ami azt jelenti, hogy Önnek 2-3 évig nem kell foglalkoznia cseréjével. Mivel a D-HÍD 2 év garanciát ad termékeire, ezért Önnek teljes mértékben megéri Tőlünk rendelnie!

egyenre sabhato 1

A LED radar mozgásérzékelős mennyezetlámpák hatótávolsága 3-10 méterig állítható. Illetve a világítás ideje is variálható, így 10 másodperctől akár 10 percig is éghet a lámpa. Amennyiben már senki nem tartózkodik a radar hatókörében, de szükség van fényre a lépcsőházban, a lámpa 1-5-30 percig is világíthat, vagy akár állandó jelleggel. A LED radar mozgásérzékelős lámpa másik nagy előnye, hogy beállítható rajta a fényerő. Ez azért olyan lényeges, mert a világítás nagyságának igénye helységenként változó, így például egy biciklitárolóban kevesebb fényre van szükség, mint egy társasházi folyosón.

nagy-teljesitmenyu

A kedvező fogyasztást már említettük, ami elsősorban a pénztárcánknak tesz jót. A LED-es lámpák ettől függetlenül nem teljesítenek rosszabbul, mint régi társaik, hiszen ugyanolyan vagy akár nagyobb fényerővel is képesek világítani. A lámpák fényereje beállítható, és bekapcsolási idejük is igény szerint alakítható. Ezek a beállítási lehetőségek, a maximális energiatakarékosság figyelemebe vételével, minden reális igénynek megfelelő működést biztosítanak.

Megéri LED-re váltani!

Ugye Ön is szeretné, ha a társasház lakói elégedettek lennének, és nem rágnák a fülét a rossz minőségű és költséges világítás miatt? Ha a lakók boldogok, Ön is az lesz!

Ha Ön társasház tulajdonos, vagy közös képviselő, és szeretné korszerűsíteni meglévő, felújításban, vagy építés alatt lévő társasházát, válassza a D-HÍD által forgalmazott LED radar mozgásérzékelős lámpákat!

Mit kínálunk?

Minőségi lengyel LED mennyezeti-, oldal-, és pincelámpákat.

Termékeink természetesen garanciálisak, mindegyikre 2 év jótállást adunk!

Miért a D-HÍD?

Mert már 25 éve állunk vevőink szolgálatában, így biztos lehet abban, hogy profin, gyorsan és személyre szabottan dolgozunk! Már több társasház világítás korszerűsítésében részt vettünk, és több lakótelepi panelházban (köztük Budapesten és Miskolcon is) a mi lámpáink világítanak. Aktív és tevékeny működésünknek köszönhetően folyamatosan figyeljük a legújabb termékeket és technológiákat a piacon, hogy vevőinknek csakis a legjobbat kínáljuk. Minden esetben nyitottak vagyunk a felhasználói igényekre és igyekszünk azokat megvalósítani.

Mit kap cserébe?

Önnek nem kell mást tennie, csak elküldenie ajánlatkérését, és mi rövid időn belül személyre szabott ajánlattal keressük fel Önt. Így elkerülheti a napokon át tartó ügyintézést, és kényelmesen, otthonról intézheti társasháza világításának korszerűsítését. Cégünk közel 25 éve van a piacon, így biztos lehet benne, hogy csak a legjobb termékekkel dolgozunk, korrekt áron!

 

Letölthető tájékoztatónkban megtekintheti termékeinket és árainkat!

(A feltüntetett árak 10 db rendelésétől érvényesek)

(Részletes műszaki leírásokat itt talál!)

 
 
 
 

Ingyenes ajánlatkérés után rövid időn belül felkeressük Önt személyre szabott ajánlatunkkal!