Rólunk

Cégünk 1992-ben alakult. Kezdetektől fogva lengyel digitális kaputelefonok importjával, forgalmazásával, és szervizelésével foglalkoztunk.

Magyarországon elsőként mi hoztunk forgalomba 2 eres hálózaton működő digitális kaputelefon rendszereket WEKTA, majd PROEL márkanévvel. Ezek a készülékek valódi újdonságok voltak. Rendkívül egyszerű szerelhetőségük, kiemelten jó használhatóságuk és minőségük miatt rendkívüli gyorsasággal hódították meg a piacot.

Nem véletlen, hogy egyre többen próbálkoztak hasonló rendszerek importjával, illetőleg létrehozásával saját fejlesztésben. A tisztességes és tisztességtelen konkurencia 1996-ban jelent meg a hazai piacon. Ennek köszönhetően ma több hasonló termék van forgalomban. Ezek jelentős része „klón termék”.

Természetesen a kaputelefon rendszer fejlődött. Megjelent a videó változat, az elektronikus névtáblával szerelt KDC-3000 klaviatúra, a KDC-1804, és KDC-1805 DALLAS ill. RFID beléptetős klaviatúrák, majd a KDC-1905 – KDC-1915 típusú komplett rendszer.

A lengyel gyártó ezeket a fejlesztéseket úgy hajtotta végre, hogy biztosítsa a kompatibilitást visszafelé a legrégebbi gyártmányokig. A kezdeti optikai klaviatúrákat piezoelektromosak váltották fel, és megjelent a KDC-1905 klaviatúrával egybeépített kaputelefon központ is, amelyet KDC-1915 kezelőkkel lehet kiegészíteni.

A fejlesztéseknek köszönhetően a régebbi optikai klaviatúrák forgalmazását megszüntettük. Az új típusú klaviatúrák a régiek helyére minden további nélkül beépíthetőek. A mai rendszerek tökéletesen működnek a legrégebbi, TK-3 típusú, lakáskészülékekkel is.

Különös figyelmet fordítottunk, és fordítunk ma is a szerviz kérdésének. Ennek köszönhetően tudjuk ma is biztosítani azt, hogy egy meghibásodott terméket legkésőbb 3 munkanap alatt megjavítunk. Ha ez nem sikerül, akkor a javítás idejére cserekészüléket biztosítunk. Tesszük ezt függetlenül attól. hogy a termék garanciális, vagy sem. A javítások nagy része nálunk MEGVÁRHATÓ.

Termékeinkre 2 év garanciát adunk.

Az utóbbi években a SECTOR kft-vel karöltve saját fejlesztéseket is folytattunk. Létrehoztunk egy olyan proxy kártyás beléptető rendszert, amelyet a régebbi, KDC-1803 típusú klaviatúrákkal lehet programozni.

Ehhez a rendszerhez kialakítottunk a klaviatúrától független programozó készüléket, egy memória áttöltő egységet, valamint az olvasó memóriájának kiolvasásához, és szerkesztéséhez egy számítógépes programot.

Ezt kiegészítettük egy u.n. fordító programmal, ami biztosítja, hogy a KDC-1905 típusú központok és a KDC-1805 klaviatúránál használt kártyákat – azok visszakérése nélkül – érvényesíteni lehessen a D-HÍD/SECTOR olvasónál, és fordítva. Ezzel PROEL és a D-HÍD/Sector proxi olvasó rendszer teljesen „átjárhatóvá” vált.

Forgalomba került egy, az olvasóhoz csatlakoztatható optikai egység is, amelynek segítségével az olvasó TV távirányítóval is programozhatóvá válik. (Az olvasót így programozáskor nem kell kiszerelni.)

Mi tehát nem ülünk babérjainkon, hanem fejlesztünk. Nyitottak vagyunk minden felhasználói igényre. Igyekszünk azokat kielégíteni. Köszönettel vesszük észrevételeiket, javaslataikat. Köszönjük figyelmüket.